Dec 15, 2010

a.n.n.o.y.i.n.g

Annoying adalah perkataan yang akan selalu saya ucapkan bersama lima tema iaitu Azureen, Ainnur, Syasya dan Khaira, dan Syaii. Bila marah or rasa tak betul sikit, annying lah akan terkeluar. Now rasa marah sedikit kpd teman teman Firdaus. Cn u imagine *dahi berkerut* dua tahun berturut-turut his friends said like "weh kau konfem ke dgn si Hannah ni, dia ni sosial" yadayadayada ada pulak tu sampai " Daus, if kau rasa Hannah ni mainkan kau, pergi jea lah.." amboy sexy hot pink mulut korg semua. you guys dnt kwn what we've been through. Daus pulak dh byk hbs masa dan tenaga dalam kisah ini. jadi awak tu kuatkan lah diri. kita pekak kan jelah telinga kita ni kan  orang boleh ckp mcm mcm . tapi diaorg tak tahu apa apa yg mereka sedang katakan *mendengus kuat*

Bersama family saya .
 
My house


2 comments:

Please leave a feedback, any kind of!