Oct 6, 2011

I, You, We :D

My friends kalau chat/buzz mesti tanya, eh makan macam mana? boleh ke deal dengan makanan Arab. Sedap ke, mahal tak? Amboii bukan nya nak tanya sihat ke apa, dapat adapt study time lecture ke, tanya bila cerita Aduhai Saleha nak keluar dekat Jordan ke ?#$$% Whatever. So yes boleh jea Alhamdulillah tapi ni bukan lah Malaysia kan ada Ikan Keli rangup krupp krupp atau pun Siput Sedut slurrp slurpp. HAHA. Ya Allah meliurnya. Tapi setakat nak makan try tu boleh lah, nak makan everyday memang KURUS lah kan aku nanti :( Tapi my house & bilik depan berkolaborasi untuk membuat album kompilasi, I mean, masakan bersama. Few days after sampai Irbid, we all buat tomyam, Tomyamm kau. janganlah jealous. Apa barang MyResipi.net, mak punya resipi salin siap siaplah cool :D

Yoo nampak merah merah kemasaman tomato
Yelah telur goreng class whattttttttttt !

HAHA. My roommate dengan the other budak bilik depan, both Farhana nama dia so Paan & Nana masak, I dengan the other Farhana (Ana) kemaskan. Annoyingkan semua nama Farhana? 3 Farhana VS Hannah. So I yang taknak kalah I masak ape tau, I masakkkkkkk CARAMEL PUDDING

Sebab I yang masak, kenalah buat LARGE kan. HAHA
Lepas tu dah malas nak keluarkan DSLR terhegeh2 lepas masak sebab dah rasa macam kat Malaysia makanannya so takde apa nak show off dah. Paan masak paprik lagi kau. Janganlah jealous. No perencah MSG, tapi PASTI SEDAP sampai satu sudu. Sup, Ayam Halia semua dah rasa. Tadi I makan Ikan Kari :D Ehh tapi I pernah masak Nasi Goreng Kampung tak pakai perencah jugak tau. Alah kagumlah kagumlah, eh eh :D Abah mesti proud ni. HAHA takpe F, sedang masuk kelas masakan dengan jayanya ni.
Salam Sayang dari kami :)

So I kenyang, You kenyang, We all gembira !

nota gigiku: Dkt sini no ikan, unless frozen, seafood lagilah baibai !

No comments:

Post a Comment

Please leave a feedback, any kind of!