Feb 10, 2011

Felt-ing

Hye gojes and tampaness friends ! So ingat tak entry ni? Ala ingat la ingat la. Hihi. Kan aku dok bersila lama membuat si bas kiiiiiiiiiiiuuuut tu kan? Yelah al maklum si gadis desa macam aku ni memang sibuk nak bagi ikan makan, ayam makan, jaga kambing, kutip telur ayam semua. Jadi lambat lah baru sambung projeek aku ni. Jadi, ini lah hasilnyaa !

70% done
Masukkan yang err tak tahu panggil apa
Jadi daah ! YEAAYY. Handmade yang mahal tu.
Haha seronok aku. Terima kasihlah dekat Handmade teams dekat bawah ni yang kadang kadang bagi aku ilham nak buat apa lagii kan. So hm barang barang ni datang dari Ciik Abang. Dia memang support lah minat aku ni kan. Lagi pun dekat Melaka ( Dataran Pahlawan) ada kedai besst jual benda benda ni. Jadi kalau dia outing dia membeli lah :D OK nak tunjuk barang yang baru sampai !


Felt ni kalau kedai biasa satu keping RM3.50
Kedai Dhaiso, Japan RM 5 dapat 3. Muraah lah!

Hehe the colours i loike <3

Aku ni kan sekarang dah mama kedana. Jadi tak dapek nak bagi hadiah apo apo kat si dio tu lah ! Tak bermakno den sambut Valentine ok! Den tak sambut ! Tapi alang alang datang seh buatkan lah sikit bondo ni haa. OK i'll make it faster supaya korang tak bosan

Alphabet ambil dari Picnik.com, gunting

Part paling best ! sumbat menyumbat!

Hasilnyaa. Keychain !
 Doksah lah tempah lagi buat minggu ni. Dah ada list panjanggggggggggggggg untuk disiapkan. thanks (:

8 comments:

  1. hana, jelesny, ak un nk bwt felt craft. =(. benang dy gne benang bese ke? nk jahit pun, jahit mcm bese ke? ke ad cre khas?

    ReplyDelete
  2. Oh sila sila seronok sangaat !
    Benang dia guna yang crosstitch tu.
    Tapi ambil 2 helai (spttnya ada 6 helai)
    jahitt semua pakai tangan !

    ReplyDelete
  3. haha makcik,awak ni memg pandai buat duit kan?haha :P

    ReplyDelete
  4. errr HAHA
    Tapi duit tak pernah pandai nak buat sa senang hati :)

    ReplyDelete
  5. waaa best best ! aja saya boleh ? :')

    ReplyDelete
  6. Sure boleh saja :)
    nanati bagi yang tercinta pasti dia gembira!

    ReplyDelete
  7. eit nice nice (:

    ReplyDelete

Please leave a feedback, any kind of!