Feb 22, 2011

Please help me guys :)

Okay entry ni pendek dan tak merapu. Cuma nak mintak pendapat korang yang sangat artistic ni choose mana satu yang korang rasa sesuai untuk aku. (tak nak menyesal dah)


Yang mana korang rasa? Harga beza sedikit tapi aku tak kesahh lah. Comment sama ada atas atau bawah okay. Thankss :)

15 comments:

  1. atas comel kan? Tapi dia MINI tau
    bawah memang dah jadi pujaan tiba tiba keluar yang di atas ni

    ReplyDelete
  2. Farah Afiqah Zainal FitriFebruary 23, 2011 at 12:09 AM

    Both! :D Beli lah yang bawah cause aku dah ada yang MINI :P

    ReplyDelete
  3. atas cm comel ,
    bwah to nmpak lembik j material dy..
    ATAS

    ReplyDelete
  4. Both? Hah. Memang kayalah aku ni.
    thanks :) 2 atas 2 bawah .

    ReplyDelete
  5. yang bawah looks more cool n stylish la :)

    ReplyDelete
  6. nth la.yg mini cntk juga.love is in the air.woot woot..hak3
    yg bwh cntk juga.besar.haha tamak.
    ak buat kau lg pening je kn?haha

    ReplyDelete
  7. Mard: KANN !!
    cherub: THANKS
    abad: ape sebenarnya kau nak bagi pilihan ni =,=

    ReplyDelete
  8. bawah2. :D tp mcm membazirlah.lol.beli olympus pen lah :p

    ReplyDelete

Please leave a feedback, any kind of!