Mar 26, 2011

Aku tak online sebab sakit hati !

Ha-ha tittle nak emo je kan aku ni hannah. Hm hye hye. Saya lama tak menupdate sebab menonggeng kan SPM. Ke, SPM menonggeng aku? Gahh whatever. Saya ada B weeehaaa !! Mula mula tu aku macam sedih gila nak mamm sebab aku kan nak jadi dentist *best doh main sepanar gigi orang. Then ada yang terkantoi jadi tak dapat nak memohon scholar mara. Jadi ni sekarang pilihan aku :

a) MMU- Foundation in bussiness & management
b) Taylors- Foundation in Science
c) CUCMS- Foundation in medicine

dan yang macam dah agak confirm now adalah

d) Jordan( tak decide U) - Dentistry

Howah howah howah. Memang berbeza lah semua. Ayah aku nak hantar ke Russia sebab lagi murah tapi aku rela duduk Jordan sebab Russia bahasa macam keeelin. Dan disebabkan aku membayar sendiri buat tahun pertama, aku akan pastikan berhempas pulas dan make sure berpeluh peluh study ! Sebab kalau berjaya foundation, dah boleh mintak abang MARA. AWWWW.

Oh in between aku dah lama tak update, inilah perkembangan diri:

a) OTW menikahkan  Darla's Closette dengan Darla's Chocs :D Tunggu tawwww !
b) Tengah siapkan tempahan felt dari Puteri Afiqah :)
c) Dah sebulan bekerja di Eduwis education ( minggu depan gaji yay!)
d) Tadi baru balik dari Pre-loved Old Blossom Box, nanti mengupdate ceritanya !

OK dah nak pergi buat chocs. Ni diaaaa

5 comments:

  1. pi jordan camne? nak apply camne?

    ReplyDelete
  2. HAA.choc buat sendiri eh hannah ?


    nak nak nak T..T nak beliii

    ReplyDelete
  3. my dear, suka baca blog awak :) btw congrats fr ur spm result ! pandaii lahh. tehee xP and and dun givup taww! if u love dentistry go fr it. theres stil many chnces fr u to grab out there (:
    all the best !

    ReplyDelete

Please leave a feedback, any kind of!