Mar 18, 2011

Cool cakes !

Tadi aku dok godek godek google kan. Pastu aku jumpa website ni, Gateauxlicious dan mulalah aku terngangan dengan kehebatan pembuat cake ini. Weh kau ingat biasa biasa punya cake ke? Setakat bulat lagu ni?
I jumpa dekat Google je kak
Malang sekali tak. Cake dia cool gilaaaaaaaaaaa wehhh. Siapa nak aku tempahkan kek ni buat buat baiklah dengan aku kan? TEEHEEEEEEEEEE. Nak naik traffic leetttuuww! Aku bagi kek yang serupa atas ni je.Tidak mungkin yang seperti dibawah ni kecuali anda betul betul baik dengan SAYA *aku kalau nak bajet pemurah memang kena guna SAYA. Okay whatever tapi serious doh cake dia cool gila. 

Dia kalau tak mampu nak beli ori sebab mahal sangat,
kau makan je beg ni bagi hati lega
Kalau bapak bapak tak mampu nak beli RM 4000 nikon
boleh gak bagi anak puas dengan kek ni
Kalau dah memang takde idea yang bernas lagi,
boleh gak letak wallpaper BB cake ni dgn gmba kau
Ni best jugak jadi kek kawin bagi sesiapa yang
kenal ikut FB/Twitter
Kankan? aku dah cakap....... Weh sesiapa yang nak order ni jangan lah segan silu ajak i makannnnnnnn :D

6 comments:

  1. COOL GILAH WEI!! yang laptop tu memang terbaik siot

    ReplyDelete
  2. jom belajardengan mak AJ.dia pandai buat ni suma.

    ReplyDelete
  3. JOMMMMMMMMMMMM !
    jimat siapa siapa birthday !

    ReplyDelete

Please leave a feedback, any kind of!