Jan 18, 2011

Cool Blog!

Its not anyone's blog, it is a DRINK :)
Now im blogging about the Blog, and as a blogger, i think its cool

Pernah jumpa kan? Tipu tak pernah. Banyak tau and tak silap ada 80+ outlets in Malaysia. Yang saya pernah try di Tesco Shah Alam, Subang Parade, Times Square, Sungei Wang. Sebab if kitaorang adik beradik nak minum pun akan semata-mata ke Shah Alam. Kedai dia pinky gitu and semua workers dia kelihatan comel walaupun makcik berusia 40++ tahun :)

See murah gila kan !
Memang sedap , lazat berkrimlah si cool blog ni. Saya selalu minum cendol dia. Woot woot cendol ada doh. ABC pun ada jugak . Yummy sedap betul. Bijik bijik hitam tu kejadah apa? Weh itu black pearls lah =,= itu yang lagi menyedapkan air ni. Dia sebenarnya *dari kefahaman skill memasak saya lah black pearls ni gula merah dan dicampurkan bersama tepung pulut untuk dijadikan pearls tu. Tak bahaya pun benda tu, selalu dengar orang cakap eew hitam ni apa, ish aku pijak kaki karang. So bila kita minum, ada rasa manis. Ish tak dapek nak explain macam mana tapi sedap  betul lah ! Chocolate dia cool jugak tapi tak adventure lah satu colour. Saya ni memang suka lah pelbagai campuran warna daripada botol botol ni dia tu kan.

Ignorekan rupe, focus pada ice blended :)
Sedap weh. memang akan kenyang dan tidak akan menghampakan. Ape Starbucks lagi sedap? Elaah aku beli satu Caramel Machiato kejadah ape tu, aku dapat belanja satu family minum Cool Blog! *Jari telunjuk mengkuis hidung. Kalau korang nak jadi member Cool Blog! ni dan terasa diri cool jugak, boleh pergi Sini.

Want a blog? Grab one from the kiosk nearby your place !




2 comments:

  1. e'eh,ice blended kt lenggong :)
    2 hengget je kan dulu? :)

    ReplyDelete

Please leave a feedback, any kind of!